Kosten boom snoeien

Kosten van het snoeien van een boom zijn afhankelijk van diverse factoren zoals;

  • Formaat van de boom
  • Is het nodig om te klimmen
  • Ligging van de boom
  • Wensen mbt het afvoeren van het hout

Onderstaande overzicht geeft een indicatie wat er komt kijken bij het snoeien van een boom. Tevens heb ik de prijs toegevoegd, zodat er een indruk kan ontstaan mbt de kosten voor uw situatie. Uiteraard is elke situatie en boom uniek. Het tarief voor het snoeien van een kleine boom begint op €300. Mocht er specifieke informatie nodig zijn mbt uw situatie, hoor ik het graag.

 

Kosten snoeien boom; Es voor VVE in Den Haag

snoeien-boom-es-den-haag

In Den Haag heb ik een Es gesnoeid voor een VVE. De overhangende dode takken vormde een gevaar voor de bewoners. Ook zou een storm materiële schade kunnen veroorzaken. De boom was lastig bereikbaar. Na het verwijderen van de dode takken en het snoeien van de boom konden de bewoners weer met een gerust hart van de tuin genieten. Het dode hout en gesnoeide takken van de boom hebben we afgevoerd.
Kosten: € 600,-.

 

Prijs Snoeien boom; Populier met diameter van 90 cm in Schiedam

snoeien-populier-schiedam

Bij een wooncomplex in Schiedam werd de populier zo groot dat deze het uitzicht van de mensen belemmerde. De boom stond op een goed bereikbare plek wat de snelheid en de kosten van het snoeien ten goede kwamen. Wel moest er met veel voorzichtigheid gewerkt worden om de afgezaagde takken netjes op de grond terecht te laten komen, en niet bij de mensen op het balkon. na de boom te hebben teruggezet (gesnoeid) hebben we het hout afgevoerd.
Kosten: €900,-.

 

Kosten boom snoeien; 150 eijken voor Gemeente Westland

bomen-snoeien

Gemeente Westland vroeg Martin van Staalduinen Boomverzorging om 150 eiken van 40 – 55 cm te snoeien. Dit om de auto’s aan de aangrenzende weg voldoende doorrijhoogte te geven, maar ook de gevels van aangrenzende woningen takvrij te houden. De snoeiwijze moest voldoen aan de eisen van het keurmerk European Treeworker. Aangezien Martin van Staalduinen Boomverzorging in het bezit is van dit keurmerk, benaderde Gemeente Westland Martin van Staalduinen Boomverzorging. Met een hoogwerker werden diverse bomen gesnoeid en leverde het een fraai straatbeeld op. Uiteraard werden verkeersmaatregelen getroffen zoals borden met “werk in uitvoering” en werden er snelheidsbeperkingen opgelegd om de veiligheid te waarborgen.
Kosten: €4800,-

 

 Heeft u vragen over het rooien van een boom of wilt u een offerte ontvangen?

vraag boom